Apothecary

ENJOY THE SIMPLE THINGS IN LIFE

APOTHECARY & COSMETICS

LEBON

 

Hvem siger, at tandpasta behøver at være kedelig?

 

I 2014 med udsigt til Middelhavet, et stenkast fra Monacos glamourøse atmosfære og Cannes’ glitrende filmfestival, blev idéen bag LEBON skabt: En kærlighedshistorie mellem kunst & naturlig skønhedsvidenskab...

BENAMÔR

 

En af Portugals mest velbevarede skønhedshemmeligheder

 

Benamôr har udviklet unikke skønhedsformler siden 1925, hvor de startede i Lissabon. Her startede en lille gruppe farmaceuter med at udvikle få unikke, håndlavede og særligt effektive skønhedsprodukter, baseret på naturlige ingredienser, som Portugals sidste dronning, Amélie, bl.a. var udtalt fan af.

L'OBJET

 

En apothecary oplevelse designet til at forskønne luften, nære kroppen og løfte ånden.

 

Kunstnerisk afbalancerede aromaer kan omdanne almindelige ritualer til ekstraordinære rejser. Sammen med Europas ældste bad- og skønhedskunstnere blander L'Objet verdens ældste teknikker og finder på samme tid innovation inden for integriteten af ​​naturlige ingredienser. De kostbare formuleringer bevares optimalt i det sort-violette glas.

L'OBJET PARFUMS DE VOYAGE

 

En samling af aromatiske udtryk fremstillet af naturlige olier og essenser.

 

Vi rejser for at undslippe det sædvanlige. Og af de mange indtryk, vi tager med på vores rejser, er det lugtesansen, der har den største indvirkning på vores hukommelse. Dufte holder magten til at transportere os med det samme til et sted i tide, for at genskabe et humør ... eller endog at lokke os med sensuelle hints om eventyr, der endnu ikke er kommet.

ALEX CARRO

 

Beauty simplified. Mixable, multi-use Skincare

 

Indbegrebet af helt naturlig hudpleje skabt i Barcelona. En vegansk serie af 5 essentielle produkter, som kan skræddersys til den perfekte rutine.

LESS IS MORE?

 

Integer fusce elit amet viverra mauris nunc nullam fringilla velit sed pede ullamcorper tincidunt pellentesque suspendisse offician consectetuer deserunt acusantium laudantium elementum. Venenatis et vivamus consequat egestas viverra vestibulum ultricies suspendisse egestas acusantium venenatis elementum laudantium deserunt consequat vivamus viverra ultricies vestibulum suspendisse praesent hymenaeos nunc nullam fringilla velit nulla pede velit donec enim, neque elit euismod rhoncus lacus.

© Copyright. All Rights Reserved.

ADDRESS

 

Vedbæk Stationsvej 21 B

DK - 2950 Vedbæk

CONTACT

 

info@brandsofbeauty.dk

(+45) 26 20 20 66