biehl. parfumkunstwerke

biehl. parfumkunstwerke

Er parfume kunst? Ja – i hvert fald hos biehl. parfumkunstwerke.

Her finder du ikke duft til alle og enhver, heller ikke designerdufte, som er produceret i millionvis for at imødekomme tidens trend. Ingen lånte koncepter fra supermodellernes drømmeverden. Ingen ekstravagant indpakning. Ingen særlig flakon. Det er kvalitet og eksklusivitet, der tæller og ikke bare, når det gælder ingredienserne.

I et interessant samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte dufteksperter har Thorsten Biehl skabt biehl. parfumkunstwerke og gjort det muligt at sætte helt nye dimensioner på duftudvikling. Uden hensyntagen til kommer- cielle aspekter som markedsforskning, markedsføring og budgetter, har 6 af verdens top parfumører kreeret deres helt egne dufte. Hver især har de eksklu- sivt for Biehl kreeret luksuriøse dufte, som udtrykker deres helt egen karakter, personlighed, og olfaktoriske stil.

Kort sagt – kunst på flaske!

Patricia Choux

Lidenskaben blev til hendes karriere. Siden hun var en helt lille pige har den verdensberejste franskmand været helt sikker på én sag: hun ville være parfumør. Optagelsen på den prestigefyldte parisiske parfumerskole ISIPCA (Institut supérieur internationale du parfum, de la Cosmetique et de l’Aromatique alimentaire), blev det afgørende skridt. parfumør, det blev hun – og hvilken én af slagsen!

 

Mark Buxton

Præcision. Maksimal hengivenhed. Hellere blind end uden lugtesans – cirka sådan lader Mark Buxton sig karakterisere, tysk-englænder i Paris og én af de mest idérige næser i branchen. Enhver næse kan skelne imellem 10.000 lugte, men kun folk som Mark Buxton, kan også benævne nogle tusinde af dem. Kun ved at tale om det, siger han, kan man træne lugtesansen.

 

Geza Schön

less is more. Hvor mange ville blande hundredevis af ingredienser, holder Geza Schön sig til et mindre udvalg af råvarer i top kvalitet.
Allerede som 13-årig kunne han skelne mere end 100 forskellige dufte fra hinanden. intet under, at han skulle udvikle sig til én af de mest radikale parfumedesignere – og med intet tilovers for masseproducerede dufte.

 

Henning Biehl

Henning Biehl får modsætninger til at gå op i den skønneste enhed. Ingredienserne i hans dufte ikke bare forstærker hinanden, men indgår i en symbiose, hvor naturlige duftnoter blander sig med fantasifulde komponenter og dermed opnår en unik effekt: feminin, kostbar, elegant.

Arturetto Landi

Arturetto Landis parfumer er rige, komplekse og sammensat som en grand opera for næsen. Kærligheden til det sensuelle kan han takke sin far for, som er kok og sin barndom ved den italienske riviera. Men inspirationen får Landi ikke kun fra forAden, men også fra fremmede lande og kulturer. Især arabiens du>e er Landi fascineret af. dag. For biehl. parfumkunstwerke har Arturetto Landi skabt 3 parfumekunstværker. Den elegant/raffinerede al01, den forførende, selvbevidste al02 og …. al03 – ikke for børn.

 

Egon Oelkers

Typisk for Oelkers kompositioner er en diskret luksus og en velbalanceret sammensætning af noter. Inspiration samler han mest i naturet: i hans lange gåture i bjergene.

For biehl. parfumkunstwerke har Egon Oelkers kreeret tre parfumekunstværker: Den varmende eo01, den klassisk-ædle eo2 og ekstravagante eo03.