Decorative

DECORATIVE COSMETICS

INNOVATIVE

FORMULAS

NAILBERRY

 

Colour your nails healthy!

 

Nailberry har udviklet en bred palette af uimodståelige, holdbare farver - L’Oxygéné – en serie af neglelakker, som tillader neglene at ånde gennem lakken. Foruden de smukke og kompromisløse farver, har Nailberry også udviklet essentielle over- og underlakker samt plejeprodukter til negle og neglebånd. 12-free of chemicals. Vegan & Cruelty Free samt Halal-certificeret af International Halal Integrity Alliance.

M2 BEAUTÉ

 

Én mascara - 3 looks

 

Den innovative mascara fra M2 Beauté plejer dine vipper i dybden med ingredienser i nanoskala. 3 Looks Black Nano Mascara giver dig takket været den innovative teknologi, den sorteste sorte mascara. Uden nikkel. Dermatologisk testet. Og børsten vælger du selv. Den kommer nemlig med 3 forskellige børster, så du kan skabe dit helt personlige look.

M2 BEAUTÉ

 

Forbedrer den naturlige skønhed med de mest veldokumenterede sera til vipper & bryn

 

M2 Beauté er en innovativ, meget effektiv produktserie, som optimerer det naturlige skønhedspotentiale og bringer dette optimalt til udtryk gennem dokumenterbart synlige og overbevisende resultater.

MÅ VI PRÆSENTERE DIG FOR NAILBERRY

 

Store livsstilsmagasiner som Vogue, Glamour, Marie Claire og mange flere har allerede rost multi-prisbelønnede Nailberry til skyerne – ikke blot på grund af den helt unikke, miljø- og sundhedsvenlige formel, men også på grund af det smukke og fascinerende udvalg af farvede lakker. Alle produkterne i serien er også åndbare og fugtgennemtrængelige. Neglelakkerne er desuden certificeret Vegan & Cruelty Free (vegansk og ikke testet på dyr) af PETA samt Halal-certificeret af International Halal Integrity Alliance.

 

Nailberry har udviklet en bred palette af uimodståelige farver L’Oxygéné – en serie af neglelakker, som tillader neglene at ånde gennem lakken. Foruden de smukke og kompromisløse farver, har Nailberry også udviklet essentielle over- og underlakker samt plejeprodukter til negle og neglebånd.

 

L’Oxygéné serien har ikke blot et vidunderligt farveudvalg. Alle produkterne i serien er også åndbare og fugtgennemtrængelige. Neglelakkerne er desuden certificeret Vegan & Cruelty Free (vegansk og ikke testet på dyr) af PETA samt Halal-certificeret af International Halal Integrity Alliance. Nailberry er stolt af for nyligt at have opnået retten til at fortælle, at lakkerne er ’12-free’, hvilket vil sige at deres produkter er helt og aldeles uden phthalater (inkl. DBP), toluene, formaldehyd, formaldehyd-resin, kamfer, xylene, ethyl tosylamide, triphenyl phosphate, alkohol, parabener, animalske derivater og gluten.

LEBON

 

En dekoration i sig selv

 

Lebons smukke emballage er 100 % biologisk nedbrydelig. Aromaerne 100 % økologiske og udviklet af nogle af verdens mest autentiske dufthuse i Grasse. På hylden i butikken vil de smukke æsker pryde. Indholdet taler for sig selv. Tid til at smile og nyde nogle af de fineste ting i livet...

BEANAMÔR

 

Portugisisk apothecary i smukkeste art-deco emballager

 

Rig på naturlige ingredienser, fokuseret på effekt, udviklet af farmaceuter og indpakket i smuk art deco emballage – det er ikke svært at forstå, at Benamôr er et af Portugals mest elskede apotekerbrands. De originale opskrifter er bevarede siden 1925. Den ikoniske Miracle Cream er en fremragende primer...

© Copyright. All Rights Reserved.

ADDRESS

 

Vedbæk Stationsvej 21 B

DK - 2950 Vedbæk

CONTACT

 

info@brandsofbeauty.dk

(+45) 26 20 20 66