Hair care

PROFESSIONAL HAIR CARE

DAVID

MALLETT

DAVID MALLETT

 

Essensen af hårpleje

 

David Mallett Haircare-produkterne skaber en let og luftig hårstruktur gennem stærkt effektive hudvenlige formler, der er så rene, at de også er velegnede til meget følsom hovedbund og allergikere. Duftene i de af produkterne, der er parfumerede, afmåles nøje for at sikre deres fuldstændige kompatibilitet med huden.

David Mallett Haircare giver hår med fugt, volumen og sundhed med fire hovedingredienser: For det første med Keravis, et planteproteinkompleks, der styrker og beskytter håret indefra. For det andet gennem umættet macadamia-nødolie med palmitolsyre, som gør det muligt at binde fugt og næringsstoffer i håret ved at forsegle skællaget. For det tredje gennem den vitaminerige japanske røde alge, nori, som giver elasticitet og glathed. Og endelig gennem det calcium- og magnesiumrige Murray River salt for mere hårvitalitet.

RANGE No.1

 

L' HYDRATATION

 

Håret udsættes konstant for stress, forurening, hyppig styling og hårtørring. Hvad håret egentlig har brug for, er en dyb, langvarig fugtgivende behandling, der får det til at føle sig let og luftigt uden at efterlade rester eller tynge det ned - og som tillader perfekt styling og langvarig stabilitet. Vores hårpleje består af tre professionelle kvalitetsprodukter, som er omhyggeligt udviklet til at levere hydrering for normalt til tørt hår.

RANGE No.2

 

LE VOLUME

 

I modsætning til andre hårtyper kræver fint hår meget mere beskyttelse og genoprettende pleje. Dette gælder også for hår, der er alvorligt beskadiget på grund af hyppig føntørring og glatning. Uden en konstant tilførsel af vitaminer og sporstoffer bliver fint hår hurtigt skørt og skrøbeligt. Produkterne i denne plejeserie indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer, som kunne tynge håret. De tilfører struktur til håret, perfekt volumen og synlig vitalitet, hvilket betyder, at håret kan styles, som du ønsker. Normalt hår nyder godt af yderligere volumen også.

 

RANGE No.3

 

LA COULEUR

 

Hår og særligt farvet hår udsættes regelmæssigt for stress, hyppig eksponering for kemikalier og ydre forurenende påvirkninger, herunder røg og solskader. Uden særlig vedligeholdelse kan farvet hår let beskadiges og er tilbøjelig til at knække og sårbart over for farvefading. Hvad farvebehandlet hår egentlig har behov for, er en specialiseret behandling, som øger glansen og skinnet og toner hårsækkene, for at give håret en levende farve med langvarig stabilitet.

BEAUTY BUFFET

 

L' HYDRATATION

 

«Jeg mener, at hår skal se fantastisk ud ude i den virkelige verden, og ikke kun når man sidder i salonen. Det er ikke at hjælpe klienten hvis man skaber et fantastisk look, som kun varer et øjeblik, eller som kun findes på et fotografi. Jeg mener, at håret skal se godt ud lang tid efter, at klienten har forladt salonen. Jeg er besat af at finde teknikken, så mine kunder ikke behøver. Min filosofi handler om at være praktisk, om at vise mine klienter, hvordan de kan få et smukt hår, selv når jeg ikke kan være der for dem. »

STYLING

 

”Vores VOLUME POWDER er som at duste dit hår med 1960'ernes volumen”

 

David er meget lidenskabelig omkring hårets skønhed og søger konstant det perfekte produkt til at forbedre håret og gøre styling og vedligeholdelse lettere, mens du stadig beskytter og nærer håret. Med de succesfulde serier No 1 L'HYDRATATION og nr. 2: LE VOLUME er efterspørgslen vokset på stylingprodukter, der perfekt supplerer David Malletts rense- og plejeprodukter. Også her var det Davids mål at skabe formler, der ikke tynger håret men giver David Mallets karakteristiske "bounce#

BLIV FORHANDLER

 

David Mallett Hair Care sælges i Danmark til et eksklusivt udvalg af professionelle frisørsaloner. Kunne du tænke dig at høre mere om produkterne og om Davids filosofi, vil vi glæde os til at fortælle dig mere. Kontakt os på mail eller telefon for et uforpligtende besøg af vores frisørkonsulent Pernille.

© Copyright. All Rights Reserved.

ADDRESS

 

Vedbæk Stationsvej 21 B

DK - 2950 Vedbæk

CONTACT

 

info@brandsofbeauty.dk

(+45) 26 20 20 66