Om os

En passion for niche…

Set med vores øjne er parfume kunst. Kosmetik skal være enkel, innovativ, effektiv. Kvaliteten og eksklusiviteten er det vigtigste. Ikke bare en creme, men en behandling. Ikke bare parfume som alle de andre, men dufte, så lader dig vise din personlighed. Ikke bare vippeserum, men det bedste på markedet. Alle vore mærker er personligt håndplukkede for den skønhed, de hver især besidder. Produkter, der taler til feinschmeckere i deres søgen efter noget helt særligt.

Det er vores absolut kompromisløse mål at finde luksuriøse nichemærker og introducere dem i Danmark, så duftelskere og kosmetikentusiaster kan få glæde af dem.

Vores forretning er simpel – Eksklusive mærker til eksklusive forhandlere. Vi lægger vægt på at tilbyde et sortiment i en klasse for sig. Personlighed og synlighed er nøgleord. Vi ønsker at uddanne både forhandlere og forbrugere. Derfor er træning af butikspersonale og behandlere topprioritet. Vi elsker events, som lader os komme tæt på forbrugerne. Beauty Nights, parfume-tastings, messer eller noget helt fjerde – Det er lige noget for os!