Skin Care

SKIN CARE & COSMETICS

LESS

IS MORE

ALEX CARRO

 

Mixable Skincare - Vegan

 

Coming Soon - Alex Carro er en ultra minimalistisk hudpleje serie med bare 5 produkter. Baseret på æteriske olier lavet til at kunne blandes til flere formål.

MUTI

 

Simplify your Beauty!

 

Alle MUTI-formler er baseret på nyeste videnskabelige resultater. Her gælder det til enhver tid om at begrænse listen af ingredienser til få men højest effektive ingredienser. At undgå omstridte ingredienser ligger dybt i MUTIs DNA, og netop derfor har alle produkterne en fremragende tolerance.

M2 BEAUTÉ

 

Kosmetik kan ikke være mere effektiv...

 

Strenge krav til kvalitet og effektivitet forenes med mange års erfaring og videnskabelig ekspertise indenfor innovativ kosmetik. Resultatet er formuleringer og aktive ingredienser, som meget præcist virker på de ønskede områder, hvor andre plejeprodukter kommer til kort - i de dybeste lag af huden!

MADAME LA LA

 

Go to bed in London and wake up in LA...

 

Madame LA LA introducerer DD-selvbruner med fordelene ved anvendelsen af kokosvand i hudpleje. Med en kombination af unikke økologiske, veganske og cruelty-free ingredienser og en innovativ farvetilpasningteknologi udvikler den solbrune farve sig hurtigt til en jævn, solkysset hud. Loyale fans tæller blandt andet Gigi Hadid, Blake Lively og Olivia Palermo.

BEANAMÔR

 

Portugals mest velbevarede skønhedsopskrifter

 

Rig på naturlige ingredienser, fokuseret på effekt, udviklet af farmaceuter og indpakket i smuk art deco emballage – det er ikke svært at forstå, at Benamôr er et af Portugals mest elskede apotekerbrands. De originale opskrifter er bevarede siden 1925.

HAR DU LYST TIL AT BLIVE FORHANDLER?

 

Vores skincare brands er valgt med omhu. Vi forsøger alt at væge serier, som i både design og formulering er unikke i deres kategori. Hudpleje skal være simpel men bestemt imødekomme de krav, som den moderne forbruger stiller til virkning. Vi har mange års erfaring i vejledning af både forbrugere og behandlere, og netop derfor har vi fundet præcis de mærker, som giver mening for os at supplere vores sortiment af nicheparfumer med. Mærker, som udmærker sig på huden for forbrugeren og for forhandleren på hylden. Vi vil glæde os til at fortælle dig mere. Hudpleje kan være ganske simpel!

© Copyright. All Rights Reserved.

ADDRESS

 

Vedbæk Stationsvej 21 B

DK - 2950 Vedbæk

CONTACT

 

info@brandsofbeauty.dk

(+45) 26 20 20 66