GOLDFIELD & BANKS

GOLDFIELD & BANKS

Fra Australiens frodige, aromatiske og botaniske skove til de golde sletter, brogede turkise kyster og den okkerfarvede, dramatiske ørken, udtrykker hver parfume den ultimative olfaktoriske destination Goldfield & Banks er en hyldest til Australiens ekstraordinære skønhed og botaniske rigdom.


Legenden siger, at sandeltræ er født og kun vokser vildt på Australske marker med guldholdig jord. Goldfield & Banks’ parfumer er udviklet i Australien men produceret i Frankrig for at sikre, at de opretholder de højest mulige kvalitetsstandarder. Hver parfume er omhyggeligt udviklet af Dimitri Weber, grundlægger af Goldfield & Banks i samarbejde med verdens førende franske og australske parfumehuse og deres parfumører.

GRUNDLAGT:

2016


KENDT FOR:

Australiens første parfumehus til at anvende naturlige ingredienser fra den australske natur.


HERO PRODUKT:

Pacific Rock Moss


WEBSITE: goldfieldandbanks.com


SOCIAL:

@goldfield_and_banks_australia

GOLDFIELD & BANKS


Essensen af Australien

Goldfield & Banks er pioner indenfor parfumeindustrien og har stadfæstet sig som det første luksus parfume brands udviklet i Australien efter klassiske franske metoder.


Med elementer sjældent anvendt i moderne parfumeri udnytter hver essens omhyggeligt sit maksimale potentiale for at udtrykke sin sande og betagende skønhed.


Alle parfumer er højt koncentrerede, så du kan nyde en olfaktorisk rigdom og dybde, som kun kan ekstraheres fra de reneste australske og globale essenser.


Gennem årene har Goldfield & Banks udviklet et priviligeret partnerskab og venskab med pionerer indenfor dyrkning af botaniske ingredienser og essentielle olier og samarbejder udelukkende med de mest erfarne og engagerede leverandører og producenter af ingredienser, som brænder for at dyrke premium afgrøder med fuld sporbarhed fra markerne til den endelige parfume.


Australien som kontinent er i sig selv et af de stærkeste nationale brands i verden med ry for rene, grønne kvalitetsprodukter, fremstillet og dyrket efter sikkerhedsstandarder af høj kvalitet.


Goldfield & Banks “fra frø-til-flakon-rejse”er hele vejen igennem fokuseret på bæredygtighed og kvaliteten af ingredienserne, hvilket har vist sig at være en succesfuld driver både lokalt og internationalt.

The Native Collection

GOLDFIELD & BANKS


The Botanical Series

Altid ivrig efter at fremvise det bedste Australien har at byde på og fortsætte landets gode ry for bæredygtighed og innovation, arbejder lokale producenter på adskillige nye videnskabelige udviklingsmetoder for at dyrke og høste ingredienser i Australien, som er truede i andre lande.


Den bæredygtige kvalitet af nye australske essenser repræsenterer en innovativ og moderne tilgang til høstning af australske olier af høj kvalitet. Dette beviser Australiens ledende ekspertise i botanisk forskning og udvikling.


Ligesom botaniker Joseph Banks på sin første rejse til Australien i 1770 opdagede eksotiske ingredienser, der tidligere var ukendte for videnskaben, tilbyder Goldfield & Banks en duft, der udtrykker en ny olfaktorisk opdagelse - en træsort, der hedder Agarwood, hemmeligt høstet med de højeste videnskabelige standarder og i det mest bæredygtige miljø i det tropiske Australien.


Da Dimitri Weber besøgte troperne og deres agarwood plantager, blev han fascineret af kompleksiteten i de teknikker, som blev anvendt til plantning af træerne, metoderne hvorpå de blev høstet og ekstraheringen af det ædle og unikke agarwood olie. De første frø til disse træer blev sået i 2007 i det tropiske North Queensland, og den første høst af australsk groede, økologiske agarwood kunne gennemføres i slutningen af 2016. (CITES* GODKENDT)


* KONVENTION OM INTERNATIONAL HANDEL OG TRUEDE ARTER.


The Botanical Series

NYHED

Island Lush

Sandeltræ fra det sydlige Stillehav; indbegrebet af vild tropisk skønhed.

 

Island Lush er en overdådig parfume med et hjerte af ædle trænoter og rødder. En eksotisk brise transporterer dig på en rejse udøver horisonten, hvor strålende krydderier og saftig harpiks indhyller bløde trænoter.

 

En sensuel og krydret sandeltræ duft, der transporterer os med eksotismens vind til de rolige øer i det sydlige Stillehav og får sin bærer til at længes efter omfavnelse og eventyr.

THE FOUNDERDimitri Weber

Goldfield & Banks historien begyndte faktisk på den anden side af Jorden, da fransk-belgiske Dimitri Weber - som så mange andre rejsende før ham - drog ud på en rejse for at opleve det fascinerende, gådefulde land for enden af horisonten.


Han forelskede sig i Australiens frodige, aromatiske og botaniske skønhed, dets fejende vidder, turkise, brogede kyststrækninger, okker-røde ørkner og barske, dramatiske landskaber. Den verdensvandrende pafumeentusiast skabte Goldfield & Banks for at indfange essenserne af den storslåede natur og gjorde dem til sin hyldest til den unikke, strålende og ekstraordinære skønhed, som det australske kontinent kan tilbyde.


I sin søgen efter at udleve en botanisk drøm i et tidløst land har Dimitri Weber kreeret en luksuriøs og ædel kollektion af kønsneutrale parfumer med exceptionelle, rene og sjældne ingredienser hidtil uudforsket af moderne parfumeri.