GOLDFIELD & BANKS PRODUKTER

Oplev Goldfield and Banks


SHOP PRODUKTER

PACIFIC ROCK MOSS


South Coast New South Wales

Grib dagen og oplev et øjeblik af ren lyksalighed med denne aqua-friske parfume. En markant marinenote prydet med aromatiske essenser bringer dig på en frodig kystvandring på en perfekt sommerdag. Cedertræ giver denne parfume en robust base, som afslører en frisk duft af havet og får dig til at drømme om sommerdage, hvor du kan dykke ned i Australiens fascinerende blå farvande.


En duft til mænd og kvinder, inspireret af bølger, der bruser op ad solkyssede klipper og lange dage, der bliver til varme sommeraftener.


DUFTNOTER


Australsk kystmos, Citron fra Italien, Salvie fra Frankrig

Geranium fra Egypten, Cedertræ fra Virginia USA

BOHEMIAN LIME


Byron Bay New South Wales

Under en solbelyst baldakin af frodig tropisk regnskov fremkalder Bohemian Lime et billede af vilde citrustræer, der trækker liv fra nærliggende, sprudlende friske vandfald. Med sin forfriskende åbning af australsk fingerlime og koriander, mildnes Bohemian Lime for at afsløre salige bundnoter af vetiver, cedertræ og sandeltræ.


Bohemian Lime er en ukompliceret duft for kvinder og mænd og en ode til Byron Bay, Australiens førende frisindede tropiske enklave og det sted, hvor Australien først møder solen.

DUFTNOTER


Fingerlime fra Australien, Koriander, Vetiver fra Haiti,

Atlas Cedertræ fra Marokko, Sandeltræ fra Australien

SUNSET HOUR


Broome Western Australia

Mens en brændende sol dykker ned i Det Indiske Ocean, gennemsyrer duften af aromatiske indfødte frugter den længe ventede aftenbrise. En himmelsk cocktail af citrus og krydrede lækkerier venter, mens den giver plads til et lækkert gourmand og sanseligt blomsterhjerte.


Serveres bedst ved solnedgang!


DUFTNOTER


Mandarin fra Italien, Ørkenfersken fra Australien (Quandong), Hindbær, Jasmin Sambac Absolute fra Indien, Ingefær fra Nigeria, Rosa peber fra Madagaskar,

Sandeltræ fra Australien, Benzoin fra Laos, Cashmeretræ

BOHEMIAN LIME


Bruny Island Tasmania

Southern Bloom hylder den sjældne og fortryllende, indfødte duftende blomst, Boronia i løbet af sin korte 'forårsblomstring' i september, på Australiens sydligste ø, Bruny ud for Tasmaniens kyst.


Absolu af boronia er yderst karakteristisk og et af de dyreste parfumematerialer i verden. En øjeblikkelig overdådig, ren og sensationel blomster-træagtig duft med en glat, fløjlblød fornemmelse og glimt af udsøgte 

grønne toner kombineret med røde frugtige noter.  En feminin duft. Berusende, sofistikeret og intenst luksuriøs

DUFTNOTER


Boronia Absolute fra Tasmanien, Jasmine Sambac fra Indien, Cassis fra Frankrig, Sandeltræ fra Australien,
Vetiver fra Indonesien, Ylang Ylang fra Madagaskar,
Kokos akkord, Iris fra Italien

WHITE SANDALWOOD


Kunnunura Western Australia

En sofistikeret duft, der på samme tid er både eksotisk og varmt omfavnende. Hvidt sandeltræ og ambra danner en beroligende base, mens safran, peber og timian lader en eksotisk tør varme falde, tempereret af et hjerte af sød, pudret tyrkisk rose.


Dejlig, beroligende og elegant. En duft til mænd og kvinder med en høj koncentration af vildtvoksende sandeltræ fra dets oprindelse - Australien.


DUFTNOTER


Vildtvoksende sandeltræ fra Australien, Timian fra Marokko, Ambra, Rose fra Tyrkiet, Peber fra Comoerne,

Safran fra Spanien

VELVET SPLENDOUR


Flinders Ranges, South Australia

Velvet Splendour er som at holde en stor buket solbeskinnede vilde blomster i sin favn og forsigtigt trykke ansigtet ind i dem. En impressionists maleri af en lang køretur gennem det åbne, luftige og skyfri landskab. Mimosa-træets (wattle) blomstren markerer det første tegn på foråret i Australien.


Bløde gule skygger mod den blå himmel. Den første indånding er en øjeblikkelig blanding af grønne stilke, gule blomster, kølig luft og varmt lys. Velvet Splendour er en fyldig, feminin, sensuel og glamourøs duft.

DUFTNOTER


Mandarin, Hedione, Mimosa Absolute fra Australien*, Neroli Absolute, Jasmine Sambac, Sandeltræ fra Australien, Patchouli fra Haiti, Læder, Tonkabønne, Oppoponax, Heliotropin

BLUE CYPRESS


Kakadu Northern Territory

En sofistikeret duft af sprøde trænoter og aromatiske krydderier, som på samme tid virker både forfriskende og jordforbindende. 


Den aromatiske blå cypress afslutter en dag vandrende gennem enge med lavendel, patchouli og krydrede dufte. Blue Cypress er en parfume til både kvinder og mænd inspireret af duften af duggen, der fordamper fra blødt løv, når de første solstråler skaber en regnbue over Australiens tårnende eukalyptus- og cypress træer


DUFTNOTER


Blå cypres Australien, Lavendel fra Bulgarien, Patchouli fra Indonesien, Nellike fra Indonesien, Sjerneanis fra Indien

DESERT ROSEWOOD


Flinders Ranges, South Australia

Desert Rosewood præsenterer en rig, ambra og træagtig duft, der fremkalder tætte, tørre, dybe skove. Med et kraftigt sus af harpiksholdig australsk ørkenrosetræ afsløres en sødme af mandarin og vanilje, før den omsider sluttes til en eksotisk blanding af træ og krydderier.


Denne usædvanligt beroligende, læderagtige duft afslører et exceptionelt møde mellem en regnbue af trænoter og den spektakulære australske ørken under den brændende sol. Den perfekte duft til mænd som kvinder, der elsker ambra, vanille og lædernoter.

DUFTNOTER


Buddha Wood fra Australien, Mandarin fra Sicilien, Kardemomme fra Indien, Benzoin fra Laos, Vanilie fra Comoerne, Patchouli fra Indonesien

WOOD INFUSION


Fraser Island Queensland

En luksuriøs, rig duft omgivet af en eliksir af rige trænoter, smøragtige rødder og aromatiske noter. Inspireret af den frodige natur på den balsamiske kulturarvsø Fraser Island i Stillehavet, er Wood Infusion en hyldest til alle de træsorter, der findes rundt på øen.


Denne duft er en eksotisk infusion af australske trænoter beriget med Australsk Sandeltræ (Santalum Album), Iris og det fløjlsbløde Agarwood (Oud Wood).

Denne unikke kombination tilbyder både mænd og kvinder en fornemmelse 

af en cremet og rig duft fremstillet af naturens mest ædle botanik.

DUFTNOTER


Eksotiske trænoter fra Australien, Sød appelsin, Iris fra Italien, Agarwood (oud), Lavendel fra Australien, Patchouli fra Indonesien, Musk, Ambra

SILKY WOODS


Agarwood Tropical Australia

Til sin første parfume i The Botanical Series, forestillede Dimitri Weber sig en finere, mere luksuriøs og moderne fortolkning af agarwood, som er skøn at bære til enhver lejlighed og som giver følelsen af en helt særlig, træagtig duft på silkeblød hud.


Silky Woods er delikat og alligevel sensuel, og for at understrege sin orientalske sillage af agarwood, ruskind, eksotisk vanilie og røgede tobaksblade, har Goldfield & Banks tilføjet raffinerede essenser af safran, røgelse, ylang ylang og naturligt, australsk sandeltræ.

DUFTNOTER


Agarwood fra Australien*, Tobaksblade, Safran fra Spanien, Ylang Ylang, Vanilie, Sandeltræ fra Australien

*Worldwide Exclusive. Høstet bæredygtigt for første gang i parfumehistorien i Daintree Rainforest i Tropical Queensland

PURPLE SUEDE


Lavender Tasmania

Tasmansk lavendel – en fransk affære født af lavendel fra Provence og introduceret til det rige tasmanske klima for et århundrede siden.


Purple Suede udtrykker duften af de aromatiske solbeskinnede lavendelmarker, hvor blomsterne er blevet sprøde af solens voldsomme varme og parret med duften af rustfarvede sadler afslører Purple Suede en særlig sensuel, tør og rig sillage.

DUFTNOTER


Lavendel fra Tasmanien, Rosa peber fra Reunion, Isop blomster fra Frankrig, Træagtige lædernoter, Patchouli fra Indonesien, Egemos, Civet, Ambra, Oud

ISLAND LUSH


Sandalwood South Pacific

Sandeltræ fra det sydlige Stillehav; indbegrebet af vild tropisk skønhed.

 

Island Lush er en overdådig parfume med et hjerte af ædle trænoter og rødder. En eksotisk brise transporterer dig på en rejse udøver horisonten, hvor strålende krydderier og saftig harpiks indhyller bløde trænoter. En sensuel og krydret sandeltræ duft, der transporterer os med eksotismens vind til de rolige øer i det sydlige Stillehav og får sin bærer til at længes efter omfavnelse og eventyr.

DUFTNOTER


Sandeltræ fra det sydlige Stillehav, Vetiver fra Haiti, Rosa peber, Muskat fra Indonesien, Patchouli fra Indonesien, Læder, Benzoin fra Laos, Agarwood