HEADSPACE PRODUKTER

Oplev Headspace


SHOP PRODUKTER

GENIEVRE

Sunset Drink

Gin on the rocks med en træagtig struktur, delt ved en sommer solnedgang.

 

Nyd et glas isafkølet gin på grænsen til natten, omringet af kroppe elektrificeret af musik. Omgivet af deres egne nyder de festen lige så meget som forventningen om dem, der vil komme.

 

En forfriskende beroligende tår. Grænsende mellem behagelig afslapning og en mild rus åbner denne alkoholiske duft med den sart bitre note af enebær sammen med rosa peber, mandarin og cedertræ. Et spontant, afkølet splash.

 

En drink mens du nyder solnedgangen.


Citrus, krydret, træagtig

DUFTNOTER


Mandarin olie, Rosa peber CO2, Enebær, Enebærolie fra Balkan, Cedetræolie, Olibanumolie.

Headspace: Azurblå Gin


92,5% ingredienser af naturlig oprindelse.

SAUGE

Wild Ecstasy

Et vandfald der projicerer sine oprørte vande i en strøm. Vibrationen af et vegetabilsk eventyr. Vild ekstase

 

Ved det første lys af daggry legemliggør den kraftige friskhed af den glødende natur det rasende vand i en bjergstrøm. Selv den svageste duft forstærkes euforisk. Den delikate duft af en knapt udsprunget vild blomst gennemsyrer luften og symboliserer løftet om en fornyelse, håbet om en mulighed.

 

Ånden af en urteagtig rejse. Skiftende mellem frisk og glødende, sprudler denne bregne 3.0. med salvie og krydderier, krydret med angelicarod og frisindet træ. Naturens tankevækkende transpiration.


En nærmest rosa blomstrende salvie på en struktur af bregne. 


Aromatisk, blomstret, grøn.

DUFTNOTER


Sort peber fra Madagascar, kommen, Angelicarod, Salvie, Geranium, Cypres, Cypriol, Sandeltræ, Olibanum, Tonkabønne

Headspace: Naturen lige efter en storm


92,53% ingredienser af naturlig oprindelse.

TUBEREUSE

Unfiltered Night

Et værelse med udsigt. Erindringen af ekstase på hendes bare hud og et fint spor af cigaretrøg i luften. Kærlighedens utrolige mærke, det brændende minde om begærlig lidenskab. En vanedannende parfume, spændingen ved det forbudte, en tilbagevenden til parfumens naturlige instinkter.

 

Et uforglemmeligt suk af sensualitet. I hjertet af denne buket af fluorescerende tuberoser dukker bedragerisk vise hvide blomster op med en brændende blanding af tobak, galbanum og vanilje. En olfaktorisk ildkugle, der er i stand til at indtage hjerter og kroppe.


En vanedannende tuberose med en røget, grøn begyndelse. 


Grøn. Blomstret.

DUFTNOTER


Lentisque, tuberose, Cassis, Cedertræ, Tobaksblade, Bourbon vanilje CO2.

Headspace: Røg omkring brændende varm hud. En cigaret efter elskov


90,52% ingredienser af naturlig oprindelse.

ABSINTHE

Skin Fever

En festaften i en klub med kroppe i bevægelse.


Kroppe stryger forbi hinanden, fristende, rørende, hensynsløst opgivende. I en summende techno club er den uhæmmede opstemthed fra en fest, der ikke ved, hvornår den skal slutte. Langt ud på natten, som antallet af decibelene stiger, falder hæmningerne.


Denne vilde syndflod af lyde og dufte rinder ud i de tidlige morgentimer. Det aromatiske læder, som udgør den smukke del er beriget med malurt, galskabens planten. En opsigtsvækkende duft af eufori. Kroppens adrenalin og hudens kemi skaber ekko i den brændende varme fra Narcissus, hjertet af patchouli og en blød, vanedannende læderakkord.


En vegetabilsk læderduft med grønne og sprøde accenter. Et overvældende chict shot.


Grøn, aromatisk, Læder

DUFTNOTER


Absinth, Violblade, Narcissus, Patchouli, Vetiver, Læder akkord, Styrax, grønt aromatisk læder.

Headspace: Kroppe i bevægelse


91,86 % ingredienser af naturlig oprindelse.

SANTAL

Sparkling Fervor

Champagnens glamour og en elegant aften. I vægtløshed


Lethedens uskyldige lovprisning af ren vægtløshed og tilværelsens enkelhed. Fang energien fra det magiske øjeblik, hvor det ukendte ikke længere er skræmmende, som alt bliver nytteløst, hvor du føler dig uundgåeligt storslået og uovervindelig, som om du går på skyerne.


Strålende bølger af røde frugter, et skarpt åndedræt fra safran, der giver duften vinger og varm ånde fra sandeltræ, der virker som en beskyttende rustning mod skæbnens vindstød.


En luftig parfume fri for al anstrengelse og tyngdekraft. En duft af håbefulde festligheder. En vintage champagne. Skæret af en rosa champagne upåklageligt parfumeret med sandeltræ af fantastiske aftener.


Træ, Frugtig.

DUFTNOTER


Akkord af røde frugter, Safran, Rose, Sandeltræ, Frankincense, Patchouli, Vetiver

Headspace: Vintage Champagne


88,67 % ingredienser af naturlig oprindelse.

MYRRHE

Mineral Sun

En sten ved havet opvarmet af solen. Meditativt sofistikeret.


Den stejle bakke skjuler en lille, uspoleret hvid sandstrand, strøget af havbrisen. Som om den er placeret tilfældigt, danner en imponerende sten, våd af havsprøjt, en mineralalsk alkove. Stadig varm fra gårsdagens sol, ideel til meditation. Fra tid til anden skaber den et sted at sidde med lukkede øjne, vendt mod de endeløse bølger. Mystisk stilhed og sindsro.


Den krydrede gnist af solbadet kanel og ørkenmyrra opvarmer pludselig de naturlige, rå mineralske aromaer, der er legemliggjort i klarheden af røgelse, cedertræ og ambroxan, delikat sofistikeret.


En mineralsk træagtig duft. Et organisk møde mellem modsætninger. Overraskende og alligevel så åbenlys.

Stenen opvarmet af solen. 


Frisk og strålende røgelse.

DUFTNOTER


Ceylon kanel, Ekstra ren myrra, Patchouli fra Indonesien, Olibanum, Cedertræ, Orientalsk epice

Headspace: En sten ved kysten opvarmet af solen


94,09 % ingredienser af naturlig oprindelse.

STYRAX

Towards the Horizon

En fuldblods galopperende i sandet. Den triumferende animalitet. Det patinerede skind på en sadel opvarmet af rytterens krop.


Et øjebliks privilegium, sind og krop er fuldstændig forbundet, mand og hest bliver pludselig ét. Gensidig tæmning. Den velkendte varme fra en ferskenblød kastanje vækker lysten til utæmmet ridning. Ros for at undslippe, i galop, den ultimative metafor for uhæmmet frihed.


Tag tøjlerne. Erobre tiden, erobre dig selv. Tag fat i manken, labdanum og ambra fremmaner billedet af en poleret sadel, opvarmet mod kroppen af en hest, foren dig med læder- og abrikosnoterne af styrax og osmanthus i en hyldest til huden i alle riger: planter, dyr og mennesker. Varm og strålende.


En intens og warm, animalsk ambra.

DUFTNOTER


Cypriol, Labdanum, Osmanthus fra Indonesien, Vetiver, Safran, Ambra

Headspace: En gallopperende hingst


94,09 % ingredienser af naturlig oprindelse

The Discovery CollectionOplev hele HEADSPACE kollectionen med miniaturer af alle 7 dufte.