DAVID MALLETT

DAVID MALLETT

David Malletts hårplejeserie tilbyder en perfekt synergi af omhyggeligt afbalancerede ingredienser, der synligt pynter håret på lang sigt uden at beskadige det. Håret bliver blødt, skinnende og let, samtidig med at det bliver revitaliseret. Hårfiberen er sund og smidig, og klar til at blive stylet.


Med så få ingredienser som muligt af så høj kvalitet som muligt designer David Mallett sine produkter og tester dem på klientellet i salonen i Paris. Fælles for dem alle er, at de ikke tynger håret, så det kan være "Bouncy" ä la David.GRUNDLAGT:

2007


KENDT FOR:

Kombinerer absolut glamour med produkter af høj kvalitet, der er lette at anvende. 


HERO PRODUCT:

Hair Serum #DM027


WEBSITE: david-mallett.com


SOCIAL:

@davidmallett

"Jeg vil have, at håret skal se godt ud lang tid efter, at klienten har forladt salonen. Min filosofi handler om at være praktisk, om at vise mine klienter,  hvordan de kan have smukt hår, selvom jeg ikke er der til at style det sammen med dem."


DAVID MALLETT 

DAVID MALLETT HAIRCARE


The Luxury response to haircare

David Mallett Haircare skiller sig ud for sin høje kvalitet, sin tekniske innovation og sin ekspertise. Alle produkter er omhyggeligt udviklet for at imødekomme behovet fra den krævende internationale kundekreds i salonen i Paris og testes minimum et år i salonen, inden de lanceres som en del af sortimentet.


David Mallett Haircare tilbyder et luksuriøst sortiment af produkter, der er lette at forstå og bruge. Effektive formler, som er blevet gennemtestet, debatteret i salonen og forbedret af eksperter. 


Formlerne indeholder stærkt koncentrerede nøgleingredienser og lette konsistenser. Ingen unødvendige kemikalier tilsættes, hvor der ikke er behov for det. 


Alle produkter er fri for parabener, phtalater, skadelige stoffer og andre unødvendige kemiske ingredienser. Minimal parfume for maksimal tolerance af selv de mest allergiske klienter. 


De specielt designede sorte flasker er elegante og praktiske og kombinerer æstetiske krav med beskyttelse af formlerne.


100 % MADE IN FRANCE


TIL TØRT ELLER BESKADIGET HÅR

Range No.1: L'HYDRATATION

Et super boost af dybdegående og varig fugt for optimal formgivning. Fugtserien fra David Mallett får håret til at føles lettere og luftigt uden at efterlade rester eller tynge håret. Det giver derfor mulighed for perfekt styling og langvarig stabilitet. Når produkterne fra serie No.1 anvendes sammen, opnår du resultater, der holder endnu længere. 


100% PARFUME-FRI

VÆGTLØS PLEJE TIL FINT HÅR


Range No.2:

LE VOLUME

Fyldigt, kraftigt hår signalerer styrke og vitalitet - kvaliteter, som David Malletts Serie No.2: Le Volume. Hemmeligheden er den japanske rødalge Nori. 


Den indeholder en usædvanlig høj koncentration af aminosyrer, mineraler og antioxidanter og er en rig kilde til Vitamin- A , B12 og K. 


Den røde alges reparerende virkning har været kendt i årtusinder og er 

et sandt mirakel for fint hår.  

BESKYTTER OG PLEJER FARVET HÅR OG FORLÆNGER HÅRFARVENS LEVETID


Range No.3:

LA COULEUR

Hvad farvebehandlet hår essentielt har brug for, er specialiseret pleje som målrettet arbejder på at  booste hårets glans og tone hårets skællag for at fremhæve en levende farve med langvarig stabilitet. 


David Malletts serie til farvet hår er omhyggeligt udviklet for at bevare hårets farve og glans, alt imens de også beskytter håret mod forurening, solskader og kemikalier. Disse produkter får ikke blot mest muligt ud af din hårfarve og forlænger hårfarvens levetid, de efterlader også dit hår med et sundt og glansfuldt udseende samt gør det blødt at røre ved. 

Alle vores produkter fra linjen LA COULEUR er let parfumerede med rabarber.  

DAVID MALLETT

Styling & Lifestyle

David Malletts stylingprodukter er designet til at pleje og style og levere 

den perfekte balance mellem 

glans, volumen og bevægelse. 


Spray Fresh er en musthave - Den allerførste hår- og ansigtsmist, der kombinerer de fugtgivende fordele ved agurk og hyaluronsyre. Den fugter og genopliver håret og opfrisker din hud. FRESH er lavet med 97% naturlige ingredienser. 


Australian Salt Spray genskaber på fremragende vis de naturlige effekter, som solen, havvand og havbrise giver håret på en varm sommerdag. Den skaber et naturligt strand-look med let bølgende hår, og giver dit hår hold og volumen. Sprayen forbedrer strukturen i dit hår, uden at gøre det hverken tungt, klæbrigt eller tørt.


Og det er ikke til at komme udenom David Malletts innovative Volumepowder, der giver dig "hår á la Brigitte Bardot på flaske".

NYHED


Range PURE

En spektakulær kombination af fugt og pleje. Dette er løftet bag den nye PURE Range. En helt ny serie af hårprodukter baseret på en unik formel baseret på en etisk og respektfuld tilgang til planeten.


En let og essentiel behandling, rig på exceptionelle, aktive ingredienser af naturlig oprindelse, som giver fugt og styrke og gør håret let at rede ud. PURE serien tilfører glans og langvarig foryngelse af håret.


Når produkterne i PURE-serien bruges sammen, opnår du resultater, der holder endnu længere.


100% PARFUME-FRI 

BASERET PÅ OP TIL 98% NATURLIGE  INGREDIENSER

THE FOUNDER


David Mallett

Solen fra hjemlandet Australien. Europas kulturelle traditioner og globale essens: Alt dette har påvirket David Mallett og hans umiskendelige stil. 


I en alder af 4, i en lille forstad i Australien havde David Mallett allerede besluttet sig for at blive frisør. Han har med sine egne ord altid været "i stilhed besat af hår".

 

Da han ankom til Paris i en alder af 27 år, havde han allerede 11 års erfaring og en stærk vilje til at opnå succes. På kort tid blev hans talent opdaget af Jean-Baptiste Mondino og Emmanuelle Alt, moderedaktør af French Vogue. Siden da har David arbejdet med verdens mest berømte modemagasiner (som Harper's Bazaar, Vogue, Nylon, Purple, Vanity Fair ...). Han åbnede sin salon i en klassisk Pariser-lejlighed i 2004, med sin Master Colorist Giorgio som sin eneste kollega. Siden har salonen tredoblet sin størrelse og beskæftiger 17 medarbejdere, omend det stadig er lykkes at bevare den intimitet og affinitet, der gav salonen sit ry. Siden er to saloner kommet til, den ene på det prominente Hotel Ritz og senest i Soho i New York.


I dag er David og hans teams arbejde efterspurgt af mange helt almindelige mennesker og privatlivet hos nogle af verdens berømtheder; med kunder, der omfatter Kate Winslet, Emma Watson, Natalie Portman, Charlotte Gainsbourg, Charlotte Rampling, Diane Kruger, Julianne Moore og Robin Wright. Også mændene er trofaste kunder i salonen på Rue Notre Dame des Victoires No. 14. Det er ikke usædvanligt at møde berømtheder som Giambattista Valli, Jean-Charles de Castelbajac eller Haider Ackermann her.

Hair Serum #DM027


DON'T LEAVE PARIS WITHOUT IT!


VOGUE