M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ er specialist blandt luksusskønhedsmærker med særlig ekspertise inden for cosmeceuticals. Produktudviklingen fokuserer på måder at maksimere og optimere den naturlige skønhed.


På baggrund af biokemiske og medicinske forskningsresultater udvikler M2 BEAUTÉ produkter, der er designet til at give pleje med innovative ingredienser, der optimerer den naturlige skønhed og repræsenterer et alternativ til konventionelle, konservative og til tider endda invasive behandlingsmetoder.


M2 BEAUTÉs produkter tilføjer prikken over i'et til individuelle plejerutiner og hjælper til med synligt at forbedre den naturlige udstråling, uanset alder eller køn.

GRUNDLAGT:

2009


KENDT FOR:

Innovative produkter med dokumenteret effekt, der gør en forskel i enhver skønhedsrutine.


HERO PRODUKT:

Eyelash Activating Serum


WEBSITE: m2beaute.com


SOCIAL:

@m2beaute

M2 BEAUTÉ


The Researched Formula Beauty Brand

I de senere år har ultramoderne forskningsteknologier gjort det muligt for medicinsk og biokemisk videnskab at få mere og mere præcis indsigt i, hvordan man aktiverer kroppens eget vækst- og regenereringspotentiale.


M2 BEAUTÉ bruger disse forskningsresultater som grundlag for at udvikle revolutionerende nye cosmeceuticals, der forbedrer naturlig, autentisk skønhed.


M2 BEAUTÉ stræber efter at være nyskabende og samtidig opretholde topkvalitetsstandarder. Alle produkter testes for deres effektivitet og hudkompatibilitet i velbegrundede undersøgelser.

Alle M2 BEAUTÉ-produkter er dokumenteret fri for hormoner, parabener, silikoner og syntetiske farvestoffer. Ingen dyreforsøg er involveret i deres produktion.

M2 BEAUTÉ


Nul hormoner

Baseret på revolutionerende forskningsresultater fra medicin og biokemi, udvikler M2 BEAUTÉ ingredienser til kosmetiske produkter, der bidrager til at opnå exceptionel - og vigtigst af alt – naturlig skønhed.


Det gælder især M2 BEAUTÉs bedst sælgende produkter, EYELASH ACTIVATING SERUM & EYEBROW RENEWING SERUM. Årene med forskning og udvikling startede med et medicinsk produkt, som forårsagede en imponerende stigning i væksten af øjenvipper hos patienter som en tiltalende bivirkning. M2 BEAUTÉ drog netop nytte af denne positive bivirkning for at udvikle to innovative, yderst effektive og utrolig milde skønhedsprodukter.


For at opnå dette resultat isolerede M2 ​​BEAUTÉs forskere den meget aktive ingrediens, som var ansvarlig for den øgede øjenvippe-vækst og foretog en afgørende ændring. Selvom den nye aktive ingrediens har en struktur, der minder om hormonet anvendt i det medicinske produkt, har den bemærkelsesværdige strukturelle og kemiske forskelle fra den oprindelige ingrediens, hvilket betyder, at den ikke har nogen medicinsk effekt. Det vigtigste er, at den ikke reagerer med hormonreceptorer, hvilket betyder, at det ikke kan producere hormonelle reaktioner.


Dette betyder, at M2 Beautés booster sera Eyelash Activating Serum & Eyebrow Renewing Serum, som blev udviklet på baggrund af dette arbejde, er hormon-fri.


Dette er også blevet officielt bekræftet i "Hormonelt aktive stoffer i kosmetik " – en undersøgelse foretaget af Bund für Umwelt und Naturschutz Deutschland (BUND - Den tyske styrelse for miljø og naturbeskyttelse).


De innovative komplekser af aktive ingredienser i serummerne indeholder yderligere næringsrige og forbedrende ingredienser, der er perfekt afbalancerede og ekstremt milde. Alle M2 BEAUTÉ produkter testes for sikkerhed og effektivitet i uafhængige undersøgelser og overholder alle dermatologiske krav og EU's strenge kosmetiske retningslinjer.

NYHED


Eyelash Awakening Serum

M2 Beauté er en pioner indenfor vippeserum og har i mange år været førende på det danske marked med den innovative Eyelash Activating Serum. 

 

Vi har haft en tendens til at tænke, ”jo længere, jo bedre”, men for nogle kan vipperne også blive for lange, hvis du f.eks. bruger briller, og vipperne rammer glasset, eller hvis du bruger vippeekstentions og har brug for et stærkt udgangspunkt, men ikke alt for lange vipper. Mange, eller måske endda de fleste, ønsker sig i dag et autentisk look med sundt udseende, fyldigere og længere øjenvipper, uden at det umiddelbart kan ses, at de er hjulpet på vej på den eller anden måde.

 

M2 Beauté er kendt for sin ingrediens ekspertise og for altid at arbejde med de seneste videnskabelige opdagelser, og den nye Eyelash Awakening Serum er ingen undtagelse.

 

En mild blanding af kraftfulde, aktive ingredienskomplekser giver dine øjenvipper vækst og pleje og muliggør efter kun 6 til 8 uger op til 30 % længere, fyldigere og op til 50 % stærkere øjenvipper. Den nøje afstemte formel med Bio-placenta, rød kløver ekstrakt og M2 Beautés Awakening Complex styrker vipperødderne, forbedrer elasticiteten i de fine vipper og giver en naturlig glans. Perfekt til den daglige skønhedsrutine og et autentisk smukt look.

 

De dokumenterede virkninger af Eyelash Awakening Serum er bevis på den knowhow, der ligger til grund for udviklingen. Eyelash Awakening Serum er en ’Lash Intensifier’, særligt designet til dem, der ønsker autentiske og velplejede øjenvipper. Resultatet er imponerende smukke, fyldige og styrkede øjenvipper. Formlen er mild og kan anvendes af alle. Dermatologisk og oftamologisk testet og godkendt og naturligvis fri for hormoner.

M2 Beauté Eyecare

HAIR ACTIVATING SERUM

Fra øjenvipper til hår

Succesen med M2 Beautés vippe- og brynserum har, igennem de 10 år de har været på markedet, fået mange til at tro, at det måtte ligge lige til højrebenet at lave et serum, der kan få hår til at vokse. Men det er bare ikke så enkelt at bruge samme formel eller aktive ingrediens, for hårene på hovedet er slet ikke de samme, som på vipper og bryn.


M2 Beauté har igennem mange år testet mange forskellige kombinationer af ingredienser. De ville være sikre på, at der var videnskabelig dokumentation for at skabe et produkt, som i tråd med deres filosofi, holder hvad det lover. Gennembruddet kom i slutningen af 2018, da forskere opdagede, at hårsækkene besidder duftreceptorer, og at de, ved at stimulere receptorerne i hårsækkene med det syntetiske sandeltræduftstof, både kan stimulere hårvækst og begrænse celledød i hårsækkene.

M2 BEAUTÉ


Hair Activating Serum

Ved at kombinere denne nyopdagede viden med det allerede veldokumenterede Follicusan i en hidtil uset høj koncentration, som ved hjælp af nanoteknologi kan penetrere hårsækken uden at skabe irritation i hovedbunden og tilføje plejende ingredienser, som skaber en endnu sundere hovedbund, har M2 Beauté skabt et serum, der fremmer hårets vækst med op til 30%. Hårtab reduceres i gennemsnit med 18%. Hovedbunden bliver sundere med mindre skæl og nedsat seboreisk aktivitet. Det er super let at anvende, da det blot skal sprayes i hovedbunden en enkelt gang dagligt.

 

Den kliniske dokumentation taler for sig selv, men de resultater, vi får fra vores kunder, er de bedste. De får tabt hår tilbage, som de ikke troede var muligt.

 

Produktet er virkelig et gennembrud. Det er let at anvende, og det gør en forskel for både kvinder og mænd, som med tiden mister hår delvist eller helt. Efter et par måneders brug begynder hårene at vokse og give fylde i hovedbunden og danne grundlag for fyldigere, længere og sundere hår og hovedbund.

 

Med Hair Activating Serum har også det mandlige publikum fået øjnene op for M2 Beautés innovative formler, for ligeså bekymrende som rynker kan være for kvinder, ligeså irriterende er hårtab for mange mænd, men de kan nu se frem til en simpel behandling mod hårtab. Og så virker det også på skæg.

M2 BEAUTÉ ULTRA PURE SOLUTIONS

Facial Care

M2 BEAUTÉ har lanceret nu sin første eksklusive linje af hudplejeprodukter baseret på nano teknologi og udvider dermed produktporteføljen med tilføjelsen af en banebrydende innovation indenfor high-performance kosmetik.


Helt i tråd med M2 BEAUTÉs filosofi, kombinerer denne innovative produktlinje de højeste standarder for kvalitet og effektivitet med mange års erfaring og videnskabelig ekspertise erhvervet gennem forskning. Dette muliggør udviklingen af formuleringer og aktive ingredienser, som er målrettet til at virke på netop de områder, hvor andre hudplejeprodukter kommer til kort - i de dybeste lag af huden.


Kosmetik kan ikke være mere effektiv. Det handler om at gå tilbage til det basale - de meget komplekse aktive ingredienser og deres målrettede virkning i den menneskelige hud. Det er hvad navnet ULTRA PURE SOLUTIONS står for.

M2 Beauté Facial Care

THE FOUNDER


Alexa Moysies

Med visionær flair og en forbilledlig lidenskab for skønhed og æstetik spottede Elke Moysies og Marci Marrek, stifterne af M2 BEAUTÉ, på et tidligt tidspunkt det voksende behov for effektiv kosmetik med aktive ingredienser som et vigtigt alternativ til kosmetisk invasive behandlinger. De to veninder udviklede derfor idéen om en innovativ, meget effektiv produktserie, som optimerer det naturlige skønhedspotentiale og bringer dette optimalt til udtryk gennem dokumenterbart synlige og overbevisende resultater.

 I 2007 blev visionen til virkelighed – i første omgang med et enkelt produkt: 


M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum, et revolutionerende serum, som stimulerer den naturlige vækst af øjenvipperne, og som til dato er den ubestridte bestseller i M2 BEAUTÉs produktsortiment.


Succeskonceptet bag de effektive produkter fra M2 BEAUTÉ bygger på nyeste opdagelser fra videnskabelig forskning. Disse danner grundlag for udviklingen af innovative, meget effektive kombinationer af aktive ingredienser, som udnytter alle muligheder for at optimere det naturlige udseende maksimalt – det ideelle alternativ til traditionelle plejende eller sågar invasive behandlingsmetoder.


Idag drives M2 Beauté af Elkes datter Alexa Moysies, som igennem hele rejsen har været medvirkende til at udvikle M2 Beautés innovative produkter i samarbejde med anerkendte forskere.