OM OS

BRANDS OF BEAUTY

Velkommen til Brands of Beauty. Vi distribuerer et håndplukket udvalg af niche beauty brands, som hver især er unikke i deres kategori. Siden 2010 har vi sat en ære i at finde og introducere brands på det danske og nordiske marked, som ellers kun er at finde i mindre, charmerende nicheparfumerier og anerkendte conceptstores udenfor landets grænser. 


Vores portefølje er mangfoldig og sammensat til at matche forskellige detailsegmenter på et komplekst marked. Altid premium arbejder vi med concept stores, modebutikker, design- og interiørbutikker, spas, hoteller og restauranter. Vi samarbejder også med professionelle skønheds- og frisørsaloner, stormagasiner og kæder.

I overensstemmelse med vores partneres individuelle strategier udvælger vi omhyggeligt de mærker, der matcher vores forhandleres portefølje for at opbygge langsigtede relationer.


Ønsker du at blive forhandler af et eller flere af vore brands, hører vi gerne fra dig. Vores salgsteam er altid parat til et besøg i din forretning, og du er ligeledes velkommen til at booke en fremvisning af vore brands i vores showroom i Vedbæk.

BRANDS OF BEAUTY


Alle vore mærker er håndplukkede for den skønhed de hver især besidder...

Vi sammensætter med stolthed vores portefølje for at matche vores mangfoldige netværk af forhandlere og sørger for, at alle mærker har en unik position i Brands of Beauty-familien.

 

Vi leder aldrig efter "bare endnu et brand", men vi kan ikke lade være med at blive tiltrukket af mærker, der er unikke i deres kategori – brands der er baseret på passion og ægte skønhed med en oprigtig og original historie at fortælle.

 

Det var sådan, vi begyndte, og det er sådan, vi vil fortsætte med at vokse og altid tilbyde de bedste mærker til de bedste forhandlere.

"Min passion var altid niche, og med Brands of Beauty blev drømmen bragt til live."


RIKKE SKOV, OWNER & FOUNDER 

BRANDS OF BEAUTY


Historien

Brands of Beauty blev grundlagt i 2010 som et agentur for et lille Berlin-baseret brand - biehl. parfumekunstwerke. "Dette mærke var en kontrast til de kommercielle mærker, som jeg havde en historie for at arbejde med og skulle blive begyndelsen på et blomstrende eventyr".

 

På kort tid blev der opbygget et stærkt netværk med nogle af verdens bedste parfumører, branddesignere og skabere af fantastiske mærker, som tog min viden til et højere niveau. Flere mærker kom til, og med en stærk tro på mulighederne for at etablere nichemærker i et kommercielt domineret marked voksede vi til at blive en succesfuld partner for de brands, vi har i dag - unikke brands, der ligesom os søger en alternativ distribution til kommercielle kædebutikker. “

 

I dag er Brands of Beauty et team af dedikerede medarbejdere med forskellige baggrunde, som komplementerer hinanden for at matche den mangfoldige gruppe af kunder, vi arbejder med. Vi har opbygget en stærk forretning med brands, der passer perfekt ind i vores sortiment.

 

Siden begyndelsen er Brands of Beauty vokset organisk efter en klar mission - Unikke mærker til unikke forhandlere - Ingen kompromisser.